El Vendrell, 25 de juliol de 2023

Els dies 25, 26, i 27 de juliol, a la zona del Botafoc on es faran els concerts de nit de la Festa Major del Vendrell, la Policia local instal·larà un punt per fer controls d’alcoholèmia preventius i voluntaris, perquè tothom qui vulgui pugui fer-se una prova abans d’agafar el cotxe i decidir si s’està o no en condicions de conduir.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha explicat que “en entorns festius i d’oci nocturn, com són els concerts de nit de la Festa Major, hi ha consum de begudes alcohòliques i moltes persones que s’hi concentren utilitzen vehicles particulars en els seus desplaçaments. En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta mesura és, per una banda, fer una sensibilització contra la conducció sota els efectes de l’alcohol i, per una altra banda, donar l’oportunitat a qui vulgui de fer-se un control de manera voluntària per decidir si agafar o no el cotxe”.

Els controls es realitzaran des de les 2 de la matinada fins a la finalització dels concerts.©2019 Ajuntament del Vendrell