El Vendrell, 20 de juliol de 2023


El Vendrell i la resta del Baix Penedès es troben actualment en el nivell 2 del Pla Alfa davant l’increment del perill d’incendi forestal.

Per això, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Christian Soriano, ha anunciat avui que aquest cap de setmana, d’acord també amb les valoracions dels tècnics municipals i responsables de Protecció Civil, des de l’Ajuntament del Vendrell es prendran algunes mesures preventives específiques. Per una banda, s’augmentarà la vigilància en punts del municipi amb risc elevat i, per una altra banda, es tancaran les barbacoes del Fondo del Mata.

Així mateix, es fa una crida de prudència a la població durant aquest episodi, que està previst que s’allargui durant tot el cap de setmana. En nivell 2 del Pla Alfa queden suspeses les activitats amb més risc d’incendi. A més, cal tenir molta precaució en totes les activitats al medi natural.

L’activació del nivell 2 del Pla Alfa ve motivada per la previsió de temperatures altes, humitats relatives baixes i l’entrada de vent de Ponent, juntament amb la sequera acumulada, que faran incrementar el perill d’incendi forestal.

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell