El Vendrell, 12 de juliol de 2023

Aquest divendres dia 14 de juliol, a les set de la tarda, tindrà lloc al Museu Deu la presentació de diversos llibres de Marisol Zafra.

Marisol Zafra és auxiliar d’infermeria i Diplomada en el Manejo de Pacientes Críticos en UCI (Universidad de Granada). Col·labora en el programa de ràdio mexicana “Tardes Literarias y Libros con Café” i publica un article mensual d’opinió al Diario Ideal de Jaén. Ha participat en diverses antologies de la fundació Clara Campoamor contra la violència de gènere; de la fundació Pere Tarrés per a nens; de l’Associació Alzheimer Cataluña i també amb l’associació AFAVC del Vendrell per a persones amb Alzheimer. Cal destacar que Zafra és membre de l’associació Coma-ruga Literària.

L’any 2017 va publicar la novel·la d’intriga i misterir Inocente Verano de Juventud, i dos anys després veien la llum dues obres més: Nunca Dejes de Latir i La Ventana. L’any 2020 va escriure els contes La Tormenta en el bosque de Clarón i tot just l’any passat publicava Invierno de Madurez i La Muerte en forma de mariposa.

La presentació dels llibres de Zafra al Museu Deu estarà dedicada a quatre futurs escriptors vendrellencs, membres de l’Associació Infancia Robada, per tal d’encoratjar-los que continuïn escrivint, i per estimular-los en les seves expectatives i aficions. D’aquesta manera, part de la recaptació de la venda, anirà destinada a l’esmentada associació a favor del foment de la lectura i de l’escriptura.

L’acte és gratuït per a tothom.
Per a més informació: 977 666 308 / museudeu@elvendrell.net©2019 Ajuntament del Vendrell