El Vendrell, 19 de juny de 2023

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, comença a desgranar el seu nou cartipàs municipal.

Christian Soriano serà el nou regidor de Seguretat ciutadana, Silvia Vaquero de Turisme i Marta Tobella de Cohesió territorial i platges

El govern municipal del Vendrell, encapçalat des del passat dissabte per Kenneth Martínez (PSC), ja està en marxa. Avui mateix l’alcalde ha signat algunes de les principals delegacions del cartipàs municipal.

Christian Soriano, 1r tinent d’alcalde i portaveu del govern, assumirà en aquest nou mandat la cartera de Seguretat ciutadana, que dirigirà la policia local i la protecció civil del municipi. “La seguretat és des del minut u una de les màximes prioritats d’aquest nou govern” ha destacat Soriano, assegurant que “posarem els recursos i les eines necessàries per lluitar contra les ocupacions i la inseguretat als nostres carrers i barris”.

D’altra banda, qui va ser regidora de Cultura i Educació en el darrer mandat, Silvia Vaquero, afegirà a les seves carteres la responsabilitat de la Regidoria de Turisme. “Projectarem el millor de nosaltres mateixos, des del patrimoni històric i cultural del Vendrell fins a les nostres platges” ha assegurat Vaquero, que fixa en “la promoció de tot allò que ens uneix com a municipi” la seva prioritat al capdavant de la regidoria.

Per la seva part, Marta Tobella encapçalarà les regidories de Platges i Cohesió territorial. “Tornarem a fer de les platges la icona del Vendrell” ha destacat la nova regidora, que ha anunciat també la posada en marxa d’un seguit de mesures com “tornar a una neteja més intensa de la sorra de la platja, iniciar els tràmits per fer possible una platja per a gossos i crear una zona esportiva davant la plaça dels Germans Trillas”.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, explica que “aquestes són tres àrees molt importants per a la dinamització econòmica i social del Vendrell” i que les tres persones que les assumiran “són persones preparades i amb experiència que faran de ben segur molt bona feina”.

Finalment, l’alcalde ha destacat que en els propers dies s’aniran anunciant més delegacions a altres membres del govern municipal.©2019 Ajuntament del Vendrell