El Vendrell, 16 de juny de 2023

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament i el Departament d’Educació de las Generalitat posen en marxa, a través del Pla Educatiu d’Entorn, la tercera edició del JOVESTIU, un programa d’activitats per als nois i noies d’entre 10 i 16 anys dins el programa d’estiu enriquit. L’estiu passat van passar per aquest programa més de 130 joves del Vendrell i comarca, i per això, donat l’èxit de l’estiu passat s’ha tornat a fer una altra edició repetint els tallers que van tenir més èxit.
La idea és oferir-los diversos tallers per a què aprofitin l’estiu de manera diferent, que els aportin experiències noves, aprenentatges enriquidors, socialització, activitat física, noves amistats. Són activitats de curta durada; molt diferents entre elles per tal d’arribar a molta diversitat d’interessos; amb horaris i dies diferents, per si en volen fer més d’un.

En concret els tallers són:

- Interpretació, Improvisació i Joc Teatral (Teatre)
- Pàdel surf, vela, caiac i surf (Activitats Aquàtiques)
- Crea el teu videojoc (Programació de videojocs)
- Pàdel i tenis (Esports de raqueta)
- Malabars, acrobàcies, equilibri i teles (Circ)
- Neda entre els peixos (Snorkel)
- Construeix i programa (Robòtica)

Aquest any com a gran novetat els tallers seran gratuïts i les inscripcions es poden fer des del 15 de juny al 7 de juliol, tot i que alguns tallers comencen el 27 de juny. Aquestes seran per rigorós ordre d’inscripció, que es podrà fer omplint el formulari que trobareu a:

https://www.quiralia.cat/casals/casal/activitatsjovestiuelvendrell2023/

Per a més informació: Tel. 93.851.48.55 - info@quiralia.cat

 ©2019 Ajuntament del Vendrell