El Vendrell, 9 de maig de 2023

Aquest proper cap de setmana la programació del Temporada ofereix una cita amb el jazz, a l'Auditori Pau Casals.
Dissabte al vespre, a les 20h, torna el CMS trio, Colina, Miralta, Sambeat. La seva recepta màgica de jazz, estàndards llatins i músiques d’arrel popular continua més viva que mai, després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món. Un directe amb temes propis i estàndards clàssics de jazz, a ritmes i colors africans, colombians i, fins i tot, flamencs; balades amb aire de danzón cubà; calipsos... Música popular i accessible per a tots els públics.
Perico Sambeat, Javier Colina i Marc Miralta destaquen entre els millors músics de l’Estat Espanyol. Sambeat és un dels saxofonistes espanyols amb més prestigi arreu, Colina, un mestre del contrabaix i Miralta, el bateria amb més projecció internacional. Venen avalats per haver estat base de molts projectes importants de jazz, flamenc i música cubana. Els seus forts són el virtuosisme i la capacitat de connexió amb el públic.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell