Les Administradores han presentat el cartell d’actuacions amb propostes destacades com M Clan, Xiula, Auxili, Eléctrica Dharma o Los Diablos.

El Vendrell, 24 d’abril de 202

Les Administradores de Santa Anna han presentat avui en roda de premsa el cartell d’actuacions de la Festa Major del Vendrell 2023. Un cartell que neix, segons han explicat, com a conseqüència d’escollir en primer lloc el lema de la Festa major d’enguany, amb el que han volgut transmetre la intensitat, l’alegria i les vivències dels quatre dies de festa. D’aquí en va sorgir l’eslògan “5.760 minuts de ball i foc”, que ja té també la seva versió en cançó i el corresponent videoclip, per als quals les Administradores han volgut comptar amb la participació d’una àmplia representació de cantants i músics del Vendrell, de diferents estils i edats. En aquest punt també han volgut agrair la col·laboració d’Edgar Toldrà en la confecció de tot el material audiovisual de promoció.

Videoclip (enllaç Youtube): https://youtu.be/OOmZf25lnPg

Segons han explicat les Administradores de Santa Anna, el procés per seguir dissenyant els detalls de la Festa major va seguir amb la tria de la imatge gràfica. Finalment, de les 17 propostes presentades, la guanyadora va ser la Joaquim Sicart.

Un cop el lema i la imatge decidits, les Administradores van començar a treballar en la confecció del cartell d’actuacions, amb la voluntat que fos el màxim d’inclusiu i variat possible i amb caps de cartell potents dedicats a diferents franges d’edat i en què també hi hagués paritat d’intèrprets masculins i femenins.

Actuacions Festa Major 2023:

25 juliol Sant Jaume

Orquestra/cobla Montgrins (Sardanes tarda – Ball nit)
MClan
Gertrudis
Coco (versions)
P.D Marla

26 juliol Santa Anna

Alegria que és Festa Major (homenatge a La Trinca)
Xiula
Los Diablos
Auxili
Tarraco Surfers (versions)
D.J. Trapella

 

27 juliol Santa Anneta

Sonall (espectacle familiar)
Orquestra La Chatta (concert tarda – ball nit)
Triquell
Companyia Eléctrica Dharma (aniversari 50 anys)
D.J. Lo Puto Cat

28 juliol Dia del gos

Heavy per xics (espectacle familiar)
Dantuvi
Portbo
Koko Jean & The Tonics
The Gramophone Allstars Big Band
Selectores Arrelades

Enllaç vídeo presentació actuacions Festa Major 2023: https://youtu.be/qKRF6rC8gWw

Les Administradores de Santa Anna han avançat també que ja tenen en marxa alguns productes de marxandatge per promocionar la festa. D’una banda, la samarreta de Festa Major (15 €), que es pot reservar a la Regidoria de Festes de dl. a dv., de 10 h a 14 h, a l’antiga Biblioteca (La Rambla, 24), i a les diverses barres i activitats de les Administradores de Santa Anna.

I d’una altra banda, també han editat un punt de llibre (2 €), que també es pot adquirir als mateixos punts.©2019 Ajuntament del Vendrell