El Vendrell, 20 de març de 2023

Aquest proper cap de setmana la programació del Temporada té una cita teatral, que s'emmarca en el 50è aniversari de la mort de Pau Casals (1973-2023).
Concretament, dissabte s'estrenarà al Teatre Àngel Guimerà «Un concert a la Casa Blanca», una coproducció del Temporada dirigida pel llorencenc Llorenç Rafecas i interpretada pels actors i actriu Mingo Ràfols, Roc Esquius i Mercè Pons.

Pau Casals va oferir un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l'any 1961. Des de l'exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables.
Casals i Kennedy s’admiren. Però tenen idees ben diferents. El món penja d'un fil, i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans. Tots dos miren més enllà i viuen situacions impossibles, dalt d'un escenari. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell