El Vendrell, 6 de febrer de 2023

Aquest diumenge la Rambla del Vendrell va acollir un nombrós públic que va poder gaudir del 37è Concurs de mestres xatonaires, de la 36a exhibició infantil, d'activitats com l'Scape room exprés, del Xató de cal Guimerà, del joc gegant de l'oca de la Ruta del Xató, així com de l'actuació de l'internacional Coyote Dax acompanyat del seu equip de ballarines i l'Escola de Ball Miriam Buitrago, entre moltes altres propostes lúdiques.
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s'ha valorat molt positivament la jornada de diumenge i també la de dissabte, en la qual es van celebrar propostes com el XatOutlet, l'espai solidari de Protecció Animal, tallers, concerts i actuacions diverses.
La organització ha agraït la bona rebuda de tots els actes i la participació dels grans i petits al concurs i a l'exhibició. També ha donat les gràcies a col.laboradors, patrocinadors, membres del jurat, visitants, així com als restauradors que van elaborar les 1.500 racions de xató que es van vendre diumenge.
La Regidoria de Promoció Econòmica ha agraït la bona rebuda de tots els actes i la participació dels grans i petits al concurs i exhibició. També ha donat les gràcies a col.laboradors, patrocinadors, membres del jurat, visitants, així com als restauradors que van elaborar les 1.500 racions de xató que es van vendre diumenge.
 


©2019 Ajuntament del Vendrell