El Vendrell, 21 de febrer de 2023

La nova programació del Temporada arrenca amb un plat fort de l'escena teatral catalana: «La Trena», amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina, que arribarà al Vendrell aquest diumenge 26 de febrer, a les 18 h, després de l'èxit editorial i teatral arreu del país. L'èxit també s'ha traduït a la platea del Teatre Àngel Guimerà, que estarà plena al 100% per a rebre aquest muntatge teatral.

Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. Lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

La Trena és, doncs, el primer espectacle de la nova temporada 2023, i el primer 'sold out' d'una cartellera que ja ha venut prop de 1.800 entrades d'un total de 13 espectacles.

El 4 de març agafarà el relleu l'Auditori Pau Casals amb la formació Dream Big Funk Band,, que farà un homenatge a quatre grans artistes (Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i Chaka Khan).

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell