El Vendrell, 2 de febrer de 2023

 

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha lliurat avui les carteres a sis agents funcionaris de carrera que s’incorporen a la plantilla de la Policia Municipal després de la corresponent convocatòria de concurs-oposició feta a finals de l’any passat. A aquests sis, cal sumar-hi set agents més que s’incorporaran al cos al proper estiu, un cop finalitzin i superin la corresponent formació de l’Escola de Policia de Catalunya que ja han iniciat fa unes setmanes.

En paraules de l’alcalde, amb la incorporació d’aquests 13 agents, el cos de la Policia Municipal culmina un procés de professionalització de la plantilla: “Vam iniciar el mandat amb un percentatge molt important d’agents interins i l’estem acabant amb tota la plantilla professionalitzada i amb plena capacitació”. Aquest fet, segons Martínez, “dona garanties de prestar un servei de seguretat tal com requereix el municipi del Vendrell”.

L’alcalde, acompanyat de la regidora de Policia, Mari Luz Ramírez així com dels comandaments del cos, han donat la benvinguda als nous agents i els han lliurat les corresponents carteres.

Actualment, la plantilla de la Policia Municipal del Vendrell està formada per 93 agents i comandaments. Una dotació de recursos, que segons l’alcalde, s’haurà d’anar incrementant progressivament atès el creixement de població del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell