El Vendrell, 20 de desembre de 2022

 

Avui s’ha donat a conèixer la programació del Jokirama d’aquest any, organitzat per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell. El Jokirama torna una edició més per oferir diverses propostes lúdiques pensades per tal que els nens i nenes del Vendrell i les seves famílies gaudeixin d’unes festes nadalenques més entretingudes i divertides.

Programa Jokirama 2022-23:

-Dimarts 27 de desembre de 2022, a les 18 h, al TÀG.
TEATRE: Safari, obra de teatre amb titelles gegants i personatges, per a tots els públics recomanable a partir de 3 anys, de la companyia La Baldufa.

-Dijous 29 de desembre de 2022, a les 18 h, al TÀG.
ESPECTACLE AMB BOMBOLLES: Vegin i Passin, espectacle per a tots els públics recomanable a partir de 3 anys, de la companyia Enlaire.

-Dilluns 2 de gener de 2023, a les 18 h, a l’auditori del Tívoli.
CINEMA: Canta! 2, pel·lícula per a tots els públics.

-Dimecres 4 de gener de 2023, a les 12 h, a la plaça Pep Jai*.
ESPECTACLE DE MÀGIA I DISCOMÒBIL INFANTIL, espectacle on hi haurà màgia i música per ballar, per a tots els públics, de la companyia Mag Nebur.

*En cas de pluja es traslladarà al Casal Cívic i Comunitari El Vendrell (carrer De l’1 d’octubre, 14).

Tots els espectacles són gratuïts i tenen un aforament limitat. Als espectacles s’hi pot accedir sense reserva prèvia. Les instal·lacions s’obriran mitja hora abans que s’iniciï l’espectacle. Els infants sempre han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

 

Per a més informació, truqueu al 977 66 32 89 (de dl a dv de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h) o envieu un correu electrònic a centrecivic@elvendrell.net.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell