El Vendrell, 9 de desembre de 2022

Un any més les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament del Vendrell uneixen esforços per potenciar diversos temes que són referència al Vendrell. Si l’any passat va ser la música, amb el cicle de converses “El poder de la música”, aquest any s’ha escollit el món de l’educació per organitzar dues xerrades d’interès sobre aquesta temàtica.

Les dues sessions s’englobaran sota el títol “El poder de l’educació” i estaran conduïdes per la periodista, educadora i escriptora, Gemma Ventura. En concret, tindran com a convidats a dos pedagogs de referència a Catalunya, com són Eva Bach i Jaume Funes.

La primera conversa del cicle serà el dimarts 13 de desembre, a les 19h, a l’Auditori Pau Casals i comptarà amb la presència de la pedagoga, mestra i escriptora Eva Bach.

La segona conversa tindrà lloc el dimarts 20 de desembre, a les 19h, a l’Auditori Pau Casals, i hi serà present el pedagog, educador i periodista, Jaume Funes.

Les dues sessions són gratuïtes i amb entrada lliure. Tindran una durada aproximada d’una hora, i al finalitzar, al mateix Auditori Pau Casals, la llibreria Mitjans del Vendrell posarà a la venda llibres dels dos pedagogs, que podran signar exemplars a qui ho desitgi.

En paraules de la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, “l’educació és un tema que ens interpel·la a tots i totes, i per això creiem que aquest cicle de converses pot ser d’interès no tan sols per al col·lectiu de mestres, sinó també per a les famílies”.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Gemma Ventura, qui ha manifestat que “ens educa tot: no només ens eduquen els mestres, els pares i l’escola; també ho fan les persones que passen pel carrer, ens eduquen les paraules i sobretot els fets”. “Aquestes xerrades seran, amb seguretat, una manera d’aturar-nos i de replantejar-nos coses que fem sense adonar-nos-en”, ha conclòs la periodista.©2019 Ajuntament del Vendrell