El Vendrell, 10 d'octubre de 2022

'Al Vendrell, les gralles' és un concert que ja és tota una tradició quan arriba la Fira de Santa Teresa, al Vendrell.

Enguany el grup convidat és la Canya d’Or, una formació de gralles que neix la tardor de l’any 1997 a Reus, amb un repertori original i variat, el qual, juntament amb la seva llarga trajectòria, els ha portat a consolidar-se com un dels grups de referència de la música per a gralla.

Les inquietuds i ganes per renovar el panorama graller han potenciat el creixement del grup, que s’ha enriquit amb altres músics i diferents formats. Tot això els ha permès oferir una diversitat en la seva oferta d’espectacles.
D’aquesta manera, Canya d’Or ha pogut participar en moltes de les manifestacions culturals i tradicionals del nostre país: festes majors, festivals, trobades de gegants, festes privades, casaments, seguicis…
Enguany estan preparant el que serà el seu segon treball discogràfic per celebrar el seu 25è aniversari.

El concert inclourà l’estrena de la composició de Marta Pujadas Notes líquides, per a quartet de gralles i percussió, encàrrec dels Amics de l’Orgue del Vendrell.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a www.temporada.cat Les persones interessades també les adquirir de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Intèrprets:

Jaume Aguza, gralla
Pol Figuerola, gralla
Oriol Nicolau, gralla baixa
Òscar “Titus” Prats, timbal

AL VENDRELL, LES GRALLES

Dia: Divendres 14 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: Gratuït amb reserva prèvia

 ©2019 Ajuntament del Vendrell