El Vendrell, 4 d’octubre de 2022

Aquest any 2022, del 14 al 16 d’octubre, la Fira de Santa Teresa del Vendrell torna a la normalitat amb el retorn del sector multisectorial i la zona de tast a la Rambla.

Pel que fa als altres sectors, al c/ Doctor Robert hi haurà la zona infantil i familiar; al c/ Cafès s’hi ubicarà el Racó de l’Art; al Pèlag, es podrà visitar l’automoció, i a la zona escolar (avinguda del Camp d’Esports) s’instal·laran les atraccions.  

Sobre aquest últim espai, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Luz Ramírez, ha posat de relleu que “seguint amb la voluntat de seguir treballant en l’àmbit persones, aquest any hi haurà atraccions sense soroll per a persones amb hipersensibilitat auditiva el dijous 12 d’octubre i el  divendres 13 d’octubre, des de les 17:30 h fins a les 19:30 h”.

Una de les novetats és el servei gratuït de bus llançadora que connectarà els tres punts principals de la Fira (les atraccions, l’automoció i els estands multisectorials i la zona de tast de la Rambla) amb una freqüència de pas de 30 minuts.

D’altra banda, Maria Luz Ramírez ha explicat que “la zona de tast quedarà coberta per una carpa com a protecció de possibles inclemències meteorològiques i, amb l’objectiu de fer una fira molt més lúdica que és el que es demana per part de la ciutadania, l’horari de tancament d’aquest espai serà més tard de l’habitual perquè hi haurà diferents concerts”.    

Per conèixer de prop com treballen les diferents associacions protectores d’animals, el diumenge a la tarda, en un escenari situat a la Rambla, es realitzarà una passarel·la adoptiva de gossos, “una acció que ja es va fer en el passat T’Estiu i, com que va funcionar molt bé, es farà una segona edició a la Fira”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, que també ho és de Protecció i Convivència Animal.

I la cultura popular i la tradicional diada castellera de Santa Teresa continuaran sent les protagonistes de la part festiva del programa d’actes de la gran festa local de la tardor.

Programa d'actes©2019 Ajuntament del Vendrell