El Vendrell, 29 d’agost de 2022

 

La platja de Coma-ruga acollirà el proper dissabte 3 de setembre, a la tarda, la 24a edició del Torneig de futbol platja Eduard Manchón organitzat per la Penya Barcelonista de Coma-ruga 95 amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell.

Com cada any, la Penya Barcelonista de Coma-ruga hi retrà homenatge a una persona que hagi format part de la història del FCB. Enguany, l’homenatjat serà el mític Jose Mari Bakero, al que se li reconeixerà tant la seva trajectòria esportiva com el seu vessant solidari.

Durant el Torneig es faran els dos partits habituals, un de veterans del FC Barcelona +55 contra un altre equip de veterans del Barça que té el nom d'Amics d'Eduard Manchón, i un altre entre l'”Stars Team” i la Penya Barcelonista de Coma-ruga 95.

També hi haurà un acte de record a persones relacionades amb el torneig que han traspassat recentment, com la cantant Núria Feliu, l’ex jugador Josep Palau “Cuca” i l’empresari vendrellenc, Joan Ferret.

I com ja es tradició, durant la tarda hi haurà diverses actuacions, entre elles la dels Nens del Vendrell, i es comptarà amb la presència de personatges famosos que faran un xut d'honor, com ara Christian Escribà, Mari Pau Huguet, Luis del Olmo, Justo Molinero o Pemi Fortuny, entre molts d’altres.

El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, ha animat tothom a assistir a aquest torneig “que és un referent esportiu i dels valors de l’esport, així com una excel·lent oportunitat de gaudir del territori i d’un entorn privilegiat com la platja de Coma-ruga”.

El Torneig Eduard Manchón complirà l’estiu vinent els 25 anys de vida i per això, el seu organitzador, el president de la Penya Barcelonista de Coma-ruga, Josep Maldonado, ja ha avançat que tindrà un caràcter molt especial.



©2019 Ajuntament del Vendrell