Després de dos anys sense poder fer-ho, per les circumstàncies de la pandèmia del COVID-19, aquest proper cap de setmana del 6 i 7 d’agost tindrà lloc el 20è Torneig “in memoriam” Salva Ribas, al Camp de Futbol Municipal del Camí de Roda del Vendrell.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest matí al Camp de Futbol Municipal del Camí de Roda i ha anat a càrrec dels regidors Mar Negro i Ruben Gracia i els membres de l’organització del Torneig.

Enguany, al ser el 20è Torneig, hi ha un cartell d’honor on hi participaran els equips juvenils del CF Damm, el RCD Espanyol, el Real Madrid i el FC Barcelona. 

L’horari dels partits són els següents:

– Dissabte 6 d’agost: a les 10 h, partit amistós entre AE Salva Ribas i un equip format per periodistes i polítics.

– Dissabte 6 d’agost: a les 17 h, RCD Espanyol – FC Barceloma i a les 19 h, Real Madrid – CF Damm.

Abans del partit de les 19 h, es realitzarà un minut de silenci en memòria a Salva Ribas acompanyat del Cant dels Ocells interpretat per la violoncel·lista Anna Mañé, alumna de l’EMMPAC del Vendrell. També es realitzarà una exhibició castellera per part dels Bous de la Bisbal del Penedès i la sacada d’honor.

– Diumenge 7 d’agost: a les 17 h, es disputarà el 3r i 4t lloc i, a les 19 h, la final entre els dos equips guanyadors del dissabte.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell