El Vendrell, 25 de juliol de 2022

El passat divendres 22 de juliol, al migdia, a la sala La Fusteria, es va realitzar el sorteig públic per escollir els guanyadors de les dues places, amb un acompanyant cadascuna, per accedir al balcó de l’Ajuntament del Vendrell de la Cercavila de cultura popular, de la ballada d’honor a la Plaça Vella i dels castells del 26 de juliol, Santa Anna, així com de la Cercavila de cultura popular i ballada d’honor dels grups infantils del dia 27 de juliol, Santa Anneta.

El regidor de Festes, Christian Soriano, acompanyat d’una mà innocent, que va extreure les butlletes, va donar a conèixer les persones afortunades. Aquestes han estat Glòria i M. Clotilde Martínez, per al 26 de juliol, i M. Àngels Zambrano i Ivan Cochero, per al 27 de juliol.

En el sorteig també es van extreure dues butlletes de reserva per utilitzar-se en cas de produir-se alguna baixa en els titulars del premi. 

Del 4 al 21 de juliol es van recollir les inscripcions per participar en el sorteig. En total, aquest any s’hi han inscrit 87 persones,

Del total de persones inscrites, 20 ho han fet a través del formulari habilitat a l’app eAgora, i 55 a través de les butlletes dipositades a l'Ajuntament, 6 amb butlletes dipositades a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga i 6 amb butlletes dipositades al CIT.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell