Fira Turisme BerlinDel 9 al 14 de març, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell va ser present a la Fira International de Turisme de Berlín.

L’alcalde del Vendrell, Benet Jané, i la regidora de Turisme, Comerç i Platges, Àngels Turdiu, van estar acompanyats en aquesta visita a la capital alemanya pel president de la Diputació de Tarragona, regidors i representants del sector turístic de la Costa Daurada i pel personal tècnic del Patronat Municipal de Turisme.

La participació del Patronat en aquesta Fira es fa a través de la modalitat corner, espai que coordina el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. D’aquesta manera es fa una acció promocional conjunta entre diversos patronats de Turisme i associacions empresarials de la Costa Daurada.

 

A la fira de turisme de Berlín d'enguany s'han assolit records: 11.127 expositors de 187 països en una superfície de 160.000 metres quadrats, més de 180.000 visitants, dels quals gairebé la meitat eren professionals del sector turístic. En aquest sentit, tres dels cinc dies que dura la Fira es van dedicar exclusivament als professionals del sector i la resta al públic en general. Els expositors han declarat uns 5 bilions d’euros en vendes i una taxa de satisfacció del 92%.

El material promocional del Vendrell que es va donar en aquest certamen van ser la Guia de Promoció Turística del municipi, la qual engloba els productes turístics de la vila (turisme de salut, turisme actiu, turisme cultural, turisme gastronòmic i turisme de sol i platja) i la Guia d’Allotjaments 2010, acompanyats de productes de marxandatge amb difusió del portal elvendrellturistic.com. Cal dir que a la fira també es va disposar de l’opuscle conjunt dels municipis partícips del corner, editat expressament des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per a l’assistència en aquestes fires.

Cal remarcar que el mercat alemany visita el nostre municipi de forma habitual i, segons informes de l’Agencia Catalana de Turisme, el nombre de turistes alemanys s’ha mantingut per segon any consecutiu: els alemanys no deixen de viatjar malgrat la crisi.©2019 Ajuntament del Vendrell