El Vendrell, 7 de juny de 2021

Que ve el llop!una sessió de l’hora del conte a càrrec de la companyia El Botó Màgic, formada per persones amb diversitat funcional intel·lectual

El dilluns dia 13 de juny, a les 18 h, la Sala Infantil de la Biblioteca acollirà una sessió de l’hora del conte sota el títol Que ve el llop! L’activitat anirà a càrrec de la companyia El Botó Màgic, integrada per persones amb diversitat funcional intel·lectual dels tallers ocupacionals de la Fundació Aspasim. Es tracta d’un col·lectiu que acumula més de 200 actuacions en escoles, biblioteques i centres cívics d’arreu de Catalunya des que va néixer l’any 2016, amb un total de més de 15.000 espectadors.

Que vel el llop! és un conte d’Émile Jadoul que ha estat adaptat per la pròpia companyia. En un bosc ple d’animalons, tots corren quan senten udolar el llop. Però darrera d’aquesta reacció hi ha molts sorpreses que ens ajudaran a aprendre que no tot és el que sembla.

L’activitat s’adreça als infants a partir de 3 anys, i per assistir-hi cal inscriure’s a la pròpia Biblioteca presencial o telefònicament.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell