El Vendrell, 31 de maig de 2022

Al ple ordinari d’avui a la tarda es presentaran els següents acords presos per la Comissió del Nomenclàtor:

Dedicar el carrer del Portal a M. Agna Guimerà Saló, mestra de mestres.

Dedicar el carrer del Nord a Prada de Conflent.

Posar el nom de Villagarcía de la Torre a la zona verda que hi ha entre el carrer d’Antoni Deu Font i el carrer de Josep Altet.

Posar el nom d’Anna Serra Benavent, activista cultural i social, al parc que hi ha entre l’avinguda del Baix Penedès i el carrer de les Roquetes.

Posar el nom de Maria Julivert Aulès, esperantista i activista cultural, al parc del carrer del Ginebró.

Posar el nom de Neus Català Pallejà, activista política, al parc que hi ha entre l’avinguda de Sant Vicenç, el carrer de Prades i el Camí Ral.

Posar el nom de Teresina Martorell Fons, mestra, al parc que hi ha entre l’avinguda del Camp d’esports i el carrer del Barcelonès.

Adoptar el nom de carrer del Mirador del Romaní en el tram de carrer en el que confronten aquestes dues finques de referència cadastral 43165A00400029000GF i 43165A00400037000GD.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat “el pas endavant que es fa amb alguns d’aquests acords de la Comissió del Nomenclàtor per donar visibilitat a dones que han fet del Vendrell una vila compromesa amb la tolerància, el respecte i la igualtat”.©2019 Ajuntament del Vendrell