El Vendrell, 17 de maig de 2022

 

Després de diverses setmanes d'èxit televisiu del programa 'El Llop', a TV3, ha iniciat gira arreu del territori l'obra 'Terra Baixa', basada en el clàssic d'Àngel Guimerà.
El Vendrell és un dels punts on fa aturada aquesta gira, aquest proper dissabte 21 de maig, a les 20 h, al Teatre Àngel Guimerà, i diumenge 22, a les 18h. La demanda d'entrades va ser tant elevada que es van programar 2 sessions; tot i així, les entrades es van esgotar ràpidament en pocs minuts i aquest cap de setmana es penjarà al TÀG el cartell de 'sold out' (entrades esgotades)

Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, 'El Llop' ha volgut posar de relleu el teatre amateur arreu del país, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural.
Després de rebre més de 1500 candidatures, fer 250 càstings a Cervera, Valls, Manresa i Olot i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, es va crear la companyia de Terra Baixa.
L’espectador ha pogut descobrir com es crea una obra teatral des de zero, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l'estrena de l’espectacle. Des dels càstings, les proves finals per seleccionar els actors que formaran el repartiment fins als assajos i l’estrena.
Un cop emesos els vuit capítols i havent transformat la companyia d'amateur a professional, 'Terra Baixa' ha sortit de gira per recórrer el territori amb la complicitat de La Perla 29.

 

'TERRA BAIXA', d'Àngel Guimerà
Dia: Dissabte 21 i diumenge 22 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h / 18 h

 

Direcció: Àngel Llàcer
Amb:
Alexandra Olmo Marta
Àlecs Guixà Manelic
Pep Carpena Sebastià
Blanca Lasobras Nuri
Jordi Ferragut Tomàs
Toni Aguilar Xeixa
Tuni Salvadó Pepa Perdigona
Roser Martínez Antònia Perdigona
Alba Segarra Nanda Perdigona
Marc Andreu Josep Perdigó
Daniel Masalles Mossèn

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell