El Vendrell, 28 d’abril de 2022

La casa pairal d’Àngel Guimerà està de celebració, i és que el 6 de maig farà 177 anys que el dramaturg va néixer a les illes Canàries. Per commemorar aquesta efemèride el museu farà una jornada de portes obertes des del divendres 6 de maig fins al diumenge 8 de maig, perquè el públic pugui conèixer la casa que va veure créixer aquest fill predilecte de la vila, i que es va acabar convertint en un dels principals referents del teatre català del segle xix.

A més a més, el mateix divendres 6 de maig, a les 19 h, organitzen una ruta per diferents punts del centre del Vendrell des de la vessant més literària, “El Vendrell literari”. El punt de trobada serà el Pont de França, des del qual es farà un recorregut a través de diversos textos d’autors vendrellencs que explicaran com era el Vendrell del segle xix.

L’activitat és gratuïta i requereix inscripció prèvia a:

https://museusdelvendrell.koobin.com

Per a més informació es pot contactar amb el Museu Àngel Guimerà (c/ Santa Anna, 10), al telèfon 977 66 10 06 o al correu electrònic museuguimera@elvendrell.net©2019 Ajuntament del Vendrell