El Vendrell, 6 d’abril de 2022

 

L’actuació garanteix una correcta evacuació de les aigües residuals evitant els embussos i garantint el correcte funcionament

 

Aigües del Vendrell, l’empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, ha executat les obres de reparació d’un tram del carrer Alt, que permetrà millorar la xarxa de clavegueram del mateix.

El Gerent del Servei Municipal d’Aigües, Sergi Martí, explica que la canonada de clavegueram que discorre pel carrer Alt, al costat del carrer de les Garrofes, es trobava en un estat molt deteriorat i una pendent mínima que feia difícil l’evacuació de les aigües fecals.

Tal i com ha explicat el regidor de Serveis de l’Ajuntament del Vendrell i president d’Aigües del Vendrell, Alfons Herrera, “el problema podia provocar el conseqüent embús de la claveguera i repercutir al veïnat en forma de possibles filtracions. Per això l’actuació s’ha fet el més ràpid possible i fins que no ha finalitzat l’obra s’han desplegat mitjans per evacuar l’aigua de forma mecànica. Amb aquesta actuació el que es pretén és millorar la xarxa de fecals i garantir una correcta evacuació de les aigües fecals d’aquesta zona”.



©2019 Ajuntament del Vendrell