El Vendrell, 21 de març de 2022

La programació musical del Temporada segueix aquest dissabte 26, a l'Auditori Pau Casals, amb una formació que presenta el seu segon disc, 'Presons'.
Nerea Bassart Trio és un grup de funk soul amb influències pop i urbanes, estretament vinculat al Baix Penedès.

El grup va fer la seva primera publicació discogràfica, 'Soroll', just abans de la pandèmia, que van presentar també a l'Auditori Pau Casals. Amb aquest nou disc han fet un pas endavant. Les cançons, la sonoritat, la producció..., tot s'ha cuidat al detall. 'Presons' és un disc atrevit amb el qual gaudireu molt als escenaris.

El format trio s'atreveix ara a incorporar un sintetitzador, sense perdre el format de tres. L'estil dinàmic és el segell del nou directe, que compta amb canvis d'instruments i col·laboradors.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

NEREA BASSART TRIO, 'Presons'
Dia: Dissabte 26 de març
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 13 €
Preu amb descompte: 10 €

Intèrprets:
Nerea Bassart, veu i bateria
Pau Josa, guitarra
Xavi Pomar, baix©2019 Ajuntament del Vendrell