El Vendrell, 29 de novembre de 2021

L’Ajuntament del Vendrell, dins del projecte FEDER Coma-ruga, organitza diverses activitats per adults i familiars amb l’objectiu de donar a conèixer la figura artística i l’obra de Santiago Padrós, mosaïcista de renom internacional i estretament vinculat al nucli marítim de Coma-ruga.

Activitat: Ruta cultural “Descobreix l’art del mosaic a Coma-ruga”
Dia: Dissabte 4 de desembre 2021
Hora: 11:30 h
On: Punt d’inici (Oficina de turisme de Coma-ruga)

Aprofitant la nova senyalització dels tòtems recentment instal·lada es crea una nova ruta cultural centrada en l’art del mosaic i l’obra de l’artista Santiago Padrós a Coma-ruga tot seguint els tòtems de la “Ruta del mosaic” ubicats als corresponents llocs representatius i d’interès patrimonial: Església Sant Ramon Nonat, Cinema Teatre Brisamar etc.
Places limitades. Cal reserva prèvia. Inscripció: museusdelvendrell.koobin.com

 

Activitat: Puzle gegant: “El repte de Padrós”
Dia: Diumenge 5 de desembre 2021
Hora: 11 h a 14 h
On: Pl. Germans Trillas de Coma-ruga

Consisteix en el muntatge d’un puzle de grans dimensions 6,50 m x 4,50 m. Són dos puzles de 35 peces cadascun (cada peça que fa 0,90 m x 0,90 m). Les imatges del puzle són una adaptació que en Jordi Pellicer va fer de l’obra de Padrós. Les dues obres que es van fer pel puzle són Neptú i Salàcia que estava a l’antiga piscina Tabaris i que es reubicarà al nou Tabaris; i La Sirena que està a la façana del Cinema-Teatre Brisamar. Els equips per fer els puzles seran famílies de màxim 5 persones (grups bombolla) i tenen 15 min per muntar-lo. Plaça Germans Trillas.
Cal dir que en les darreres programacions culturals, aquesta activitat ha tingut molta acceptació i participació.

Aquesta acció està inclosa en el projecte "Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica”, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.


Logos Feder Coma ruga



©2019 Ajuntament del Vendrell