El Vendrell, 24 de novembre de 2021

Aquest dimecres  al Museu Deu, ha tingut lloc la presentació del llibre infantil de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El llibre sorgeix de la col·laboració que s'ha fet amb l'editorial Mediterrània i la seva proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa que representats per un il·lustrador del territori, Miguel Bustos, prenen forma amb una espècie de joc del qual s'han de cercar i trobar peces amagades. En el cas del nostre municipi, hi són representats el Museu Apel·les Fenosa, el Museu Deu i Vila Casals.

Aquest és un projecte transversal amb el qual també participen la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran i la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, que també han realitzat el seu propi llibre.La col·lecció Cerca i Troba està formada de moment per cinc llibres. L’any passat es va publicar el llibre dels Museus de Barcelona, i aquest setembre el del Sistema del MNACTEC. Es tracta d’una col·lecció, que tot i estar formada per llibres de patrimoni local, vol créixer i englobar el divers patrimoni museístic català, de manera amena i divertida.

El llibre es podrà comprar als museus de la Xarxa, a llibreries del territori català i plataformes de venda en línia.©2019 Ajuntament del Vendrell