El Vendrell, 16 de novembre de 2021

La regidora de Salut, Montse Martín, ha explicat avui la situació actual de la COVID-19 al municipi del Vendrell.

La incidència al Vendrell és mitjana i és un dels municipis de Catalunya amb un nombre baix de positius. Durant tot el passat mes d’octubre hi van haver un total de 25 positius, i en els primers quinze dies del mes de novembre s’han registrat 22 positius. I a l’Hospital del Vendrell només hi ha dues persones ingressades amb COVID-19. Aquestes dades baixes s’atribueixen al fet que hi ha un 80% de la població que ja està vacunada amb la pauta completa.

Tot i aquestes dades baixes de la incidència de la COVID-19 al municipi, Montse Martín ha explicat que “des de l’Àrea Bàsica de Salut s’insisteix sobre la importància de la vacunació, que no s’ha de baixar la guàrdia i que cal portar la mascareta posada en espais interiors”.

Pel que fa a la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, juntament amb la de la campanya de la grip en el cas de persones de més de 70 anys, la regidora de Salut ha dit que “ha tingut una molt bona resposta per part de la gent gran, ja que un 90% de les persones citades hi accedeixen a posar-se-les”.  



©2019 Ajuntament del Vendrell