El Vendrell, 3 de novembre de 2021

La programació del Temporada segueix aquest cap de setmana, amb doble programació, dissabte a l'Auditori Pau Casals i diumenge, al Teatre Àngel Guimerà.
ELINA SITNIKAVA i MIGUEL ÁNGEL DIONIS oferiran el programa 'Jews and Gypsy Sounds', que fa un recorregut pels sons jueus i gitanos en diferents àmbits de la vida. Musica clàssica, religiosa, folklore, festiva i popular interpretada per un violí i piano.


Un recull d’obres significatives i que han esdevingut himnes, com les Dances Hungareses nº2 i nº5 de J.Brahms, la coneguda composició Czardas de l’italià V. Monti, la Fantasía de Carmen de F. Waxman basada en la coneguda obra de G.Bizet o les obres del romanés S. Nichifor dedicades a les víctimes de l’Holocaust, Flowers in my garden, Praise Jerusalem i Klemer Dance.
També l’obra de J.Williams que va ser la banda sonora de la pel·lícula de la Lista de Schindler o diverses peces religioses jueves com Niggun de E.Bloch o Shalom Aleichem de L. Goldfarb.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat


Intèrprets:

Elina Sitnikava, violí
Miguel Ángel Dionis, piano

'ELINA SITNIKAVA i MIGUEL ÁNGEL DIONIS'
Dia: Dissabte 6 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros©2019 Ajuntament del Vendrell