El Vendrell, 30 de setembre de 2021

 

La Policia local del Vendrell va poder aturar ahir dimecres al migdia una ocupació “en calent” en un pis de l’Avinguda del Tancat de la Plana, gràcies a un avís de veïns de l’immoble.

Les patrulles desplaçades al pis van comprovar que l’habitatge havia estat ocupat, a través d’un balcó i forçant una finestra. A l’interior del pis no hi havia ningú en aquell moment, però sí indicis de que havia estat ocupat.

La Policia va fer gestions per contactar amb la propietat de l’habitatge, que resideix a l’estranger, mentre s’avisa a un manyà per posar una reixa a la finestra i canviar el pany.

Es dona la circumstància que, ja a la tarda, una dona i la seva filla es van personar a la Comissaria de la policia local per explicar que un individu els havia ofert un lloguer d’aquest mateix pis i que, després d’un tracte verbal, li havien pagat 1.000 euros i pactat un lloguer de 400 € mensuals. La Policia va oferir assessorament a la dona perquè pogués presentar denúncia per estafa.©2019 Ajuntament del Vendrell