El divendres 1 d’octubre, a les 21 h, a la Torre del Sebastià de Sant Vicenç de Calders, Pemi Rovirosa i els Invictes presentaran el seu treball "Vida". Serà el primer acte del projecte "El Vendrell sent la música" d'aquest proper mes d'octubre. 

D'altra banda, el divendres 15 d’octubre, a les 21:30 h, al parc del c/ Roquetes amb l’avinguda del Baix Penedès acollirà l'actuació de DoneSStrings, un trio de corda (violins i violoncel) format per Marta Pons, Marina Prades i Anna Urpí que interpretaran peces de Carlos Gardel a The Beatles, Queen, Steve Wonder, Amy Winehouse fins a Ed Sheeran.

També es farà un cicle de tres converses conduïdes per Gemma Ventura per tractar el tema del poder i de la influència que té la música sobre les nostres vides: el dimarts 5 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori Pau Casals, amb David Bueno; el dimarts 19 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori Pau Casals, amb Gerard Quintana i Xarim Aresté, i el dimarts 26 d’octubre, ales 20 h, a l’Auditori del Tívoli, amb Jesús Rovira, Carlota Baldrís i Montse Meneses.

Excepte en el cas de l’actuació de DoneSStrings, per a la resta d’activitats l’aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia a https://elvendrell.koobin.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell