La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous cursos de formació per als mesos d’abril, maig i juny. En aquests mesos hi ha la possibilitat d'assistir a cursos d’anglès en diferents nivells i horaris. També s'ofereixen cursos de cuina de primavera, automaquillatge, arts aplicades, pintar txakres, llenguatge de signes i risoteràpia.

A part d’aquests cursos temàtics, es realitzaran cursos d’informàtica al Centre cívic L’Estació i al Local cívic Les Roquetes. Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament a persones que no tinguin cap contracte laboral, persones jubilades o joves fins a 24 anys. Per realitzar aquests cursos, cal estar empadronat al Vendrell; per tant, és imprescindible presentar el dia de les inscripcions el DNI actualitzat o el volant d’empadronament, així com la targeta de l’atur. No es podrà fer més d’un curs per persona i trimestre.

Les inscripcions ja estan obertes i tothom que hi estigui interessat s’ha d’adreçar al Centre cívic L’Estació, de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h.©2019 Ajuntament del Vendrell