El Teatre Municipal Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acollirà el XXXII Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès. El certamen, que és el més antic d’aquestes característiques que se celebra a tota la demarcació, tindrà lloc entre el 15 i el 25 de març, i està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès, junt amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell i el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Enguany la mostra compta amb una participació excepcional: un total de 32 obres de teatre de 22 centres educatius de tota la comarca del Baix Penedès. Hi participaran un total de 650 infants i joves –des de P3 fins a primer curs de batxillerat. Nois i noies de tota la comarca mostraran les seves arts interpretatives dalt de l’escenari del Tàg amb unes obres que han preparat, amb il·lusió, juntament amb el seu professorat. En molts dels casos, a més, els pares i les mares també són darrere d’aquests muntatges.

 

 

Un cop tancada la inscripció per poder-hi assistir com a espectadors i espectadores, hi ha assegurada una nombrosa afluència tant d'alumnes companys i companyes dels centres escolars que hi actuen com d’altres centres que els volen donar suport.

Les representacions van dirigides, bàsicament, a la població escolar, tot i que són obertes a tothom i l’entrada és gratuïta.


Arribada ja aquesta trenta-dosena edició, es constata que l’esdeveniment és prou important, ja que demostra l’arrelament del fet teatral entre la població escolar del Baix Penedès i el reconeixement que en fa la comunitat educativa de la nostra comarca.©2019 Ajuntament del Vendrell