El Vendrell, 2 de setembre de 2021

Avui al matí, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga, ha tingut lloc la presentació del nou portal web www.elvendrellturistic.com que ha anat a càrrec de la regidora de Turisme, Bàrbara Peris, i dels responsables de l’empresa DeMomentSomTres, Marc Queralt i Anna Mata, que han estat els encarregats de la seva realització.
Es tracta d’un web molt visual i intuïtiu que reposiciona el Vendrell en el món d’Internet. I és un aparador dels diferents recursos turístics en un mateix lloc que facilita la connexió de l’usuari més enllà de la primera visita.
Els punts forts d’aquest nou portal són la geolocalització dels recursos turístics i les activitats, l’accessibilitat perquè la informació arribi a tothom, que s’adapta a multidispositius, i una agenda que permet veure els diferents esdeveniments programats i fer una inscripció amb facilitat. A més, el contingut està disponible en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany).
La regidora de Turisme ha volgut destacar que “no només es tracta d’un web orientat al turista, sinò que està pensat per a qualsevol tipus de públic, inclosos els residents, amb l’objectiu que tothom pugui conèixer els nostres recursos turístics i les activitats que s’hi realitzen i alhora ser prescriptor per promocionar els atractius del nostre municipi”.

Presentació del web©2019 Ajuntament del Vendrell