El Vendrell, 23 d'agost de 2021

El dissabte 28 d'agost tindrà lloc la VIII edició de la Filirun que enguany té un vessant solidari a benefici de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

El president del Club Filirun Trail Vendrell, Iñaki Alonso, ha explicat que hi haurà tres distàncies amb circuits nous: una cursa competitiva de 17 km amb 700 m de desnivell positiu, una caminada de 13 km i una cursa infantil de 6 km. Des de fa unes setmanes les inscripcions ja estan tancades amb 225 participants, una xifra menor respecte a altres edicions amb motiu de les limitacions per l'actual situació sanitària.

Aquest any la Filirun torna a ser solidària i en aquesta ocasió els diners recaptats es destinaran a la investigació de la colitis ulcerosa. En aquest sentit, es comptarà amb l'actuació de la trapecista Petruska, una jove vendrellenca que pateix aquesta malaltia des dels 2 anys.   

El regidor de Clubs i Entitats esportives, Rubén Gràcia, ha destacat la recuperació d'aquesta activitat esportiva després de no haver-se pogut fer per la situació sanitària, "que se celebrarà seguint totes les mesures de seguretat i que comptarà amb l'actuació de la trapecista Petruska que ajudarà a visibilitzar el seu vessant solidari".

L'activitat té el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell. 



©2019 Ajuntament del Vendrell