L’escola Teresina Martorell i la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament del Vendrell han tirat endavant la iniciativa d’obrir la pista esportiva de l’escola, ja que a la zona del Pla de Barris no hi ha cap equipament públic per a l’ús lliure de jocs de pilota. Aquesta iniciativa forma part d’una col·laboració entre el Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell i el Pla de Barris.

L’obertura de la nova pista es basa en la idea que els jocs d’equip contribueixen a la formació en valors per a la convivència i potencien la funció integradora i de cohesió social, com s’ha destacat des dels Serveis Municipals d’Educació del Vendrell.

 

És per aquest motiu, principalment, pel qual es vol posar a disposició aquest equipament; així, infants, joves i adults del barri que ho desitgin podran jugar a jocs de pilota en un espai adequat. Per altra banda, també es compleix l’objectiu de dotar el barri d’un equipament esportiu a l’aire lliure i optimitzar els recursos dels centres educatius, alhora que aquests s’obren a tota la comunitat.

El proper dissabte 6 de març serà el primer dia que estarà obert l’equipament i es farà cada dissabte de deu a una del migdia. Durant aquestes tres hores, hi haurà una persona encarregada de la vigilància del recinte i del bon ús d’aquestes instal·lacions; a més, s’han elaborat unes normes bàsiques de manteniment i respecte envers la instal·lació.©2019 Ajuntament del Vendrell