El Teatre Municipal Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acollirà el proper divendres 12 de març, a les deu del vespre, la representació de l’obra Un marit ideal, adaptació del clàssic del mateix nom d’Òscar Wilde. La comèdia ha tingut molt d’èxit en la seva temporada estable al Teatre Goya i arreu de Catalunya, on està sent representada. L’obra és una adaptació dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per noms de pes de l’escena catalana com Abel Folk, Carme Balagué, Joel Joan o Àngels Gonyalons, entre d’altres.

En l’obra s’expliquen les maniobres que desenvolupa un alt càrrec polític brillant i “marit ideal”, per evitar que es descobreixi un secret obscur del seu passat. És una comèdia d’embolics i de final inesperat que ja ha fet riure milers de persones.

Aquest és un dels plats forts de la programació del primer semestre del Tàg, amb el qual l’organització preveu omplir l’aforament del Teatre, ja que des que es van posar a la venda les entrades hi ha hagut molta demanda.

 

A Un marit ideal li seguirà, el proper 26 de març, també a les 10 del vespre, la representació de l’obra Don Juan, memoria amarga de mí, que posa en escena textos de Tirso de Molina, Zorrilla, Molière i Palau i Fabre d’una manera inèdita i molt original, a través de titelles de mida natural. Posteriorment, el diumenge 11 d’abril a les dotze del migdia, arribarà al Tàg una nova obra de caràcter familiar, Eureka. El divendres 23 d’abril, també a les dotze del migdia, però a la plaça Pep Jai, es podrà gaudir de l’espectacle Collage. Finalment, la programació del Tàg clourà el primer semestre del 2010 ambIlíada, una revisió del clàssic d’Homer amb Mercè Arànega com a cap de cartell. Aquesta obra es podrà veure al Teatre del carrer de Sant Jordi el divendres 14 de maig a partir de les deu del vespre.©2019 Ajuntament del Vendrell