El Vendrell, 31 de maig de 2021

Aquest matí s’han donat a conèixer els detalls de l’onzena edició de la campanya fins ara anomenada “Compra i guanya”, que enguany ha canviat el nom per “Compra i descobreix Catalunya”, i que es durà a terme durant tot el mes de juny al Vendrell i també, de forma paral·lela, a 31 municipis més de Catalunya.

Segons ha explicat el regidor de Comerç, Rubén Gràcia, el canvi de nom de la campanya respon a la voluntat de ser més fidel al seu doble objectiu: incentivar les compres al comerç local amb el sorteig de premis importants i, a través dels premis, donar a conèixer el patrimoni i la cultura dels 32 municipis organitzadors.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial està organitzada per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual el Vendrell n’és membre i coordinador. Enguany la Xarxa està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores. En el cas del Vendrell, del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).

En aquesta onzena edició de la campanya, al Vendrell hi participen un total de 310 comerços: 218 al centre, 50 al barri del Tancat i 42 a les platges.

Per cada compra en els comerços adherits, tothom podrà emplenar una butlleta de sorteig i dipositar-la a la urna que es trobarà en el mateix establiment. Com més butlletes, més possibilitats de guanyar.

A més dels premis de la Xarxa, gràcies a la col·laboració del CIT, els guanyadors també gaudiran d’un val de 20€ per gastar en el comerç associat. I s’obsequiarà amb un dinar al comerciant amb més “M’agrada” amb la foto del cartell de la campanya durant tot el mes de juny al Facebook “Compra i guanya al Vendrell”.

Qui vulgui conèixer els premis d’aquesta edició al detall (nits d’hotel, cates de vins i olis, visites guiades, dinars, vals de compra...) ho podrà fer durant tot el mes de juny a la façana de l’Ajuntament del Vendrell del carrer de Mar.

 

El sorteig es durà a terme el 6 de juliol a les 10h, en directe al programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell i el 9 de juliol  es farà el lliurament de premis.

Per les restriccions de la Covid les trobades de guanyadors del 2020 encara no s’han pogut gaudir, però des dels 31 municipis organitzadors de l’any passant ja s’estan programant per gaudir-les enguany.



©2019 Ajuntament del Vendrell