El Vendrell, 24 de maig de 2021

L’Ajuntament del Vendrell i el Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT) tenen interès en formalitzar un Conveni de col·laboració pel desenvolupament del Projecte “Bons per la dinamització del comerç, serveis i hostaleria local”.
Arran dels efectes de la pandèmia de la COVID19 a l’economia es vol impulsar el ”Projecte Bons per la dinamització del comerç, serveis i hostaleria local” per tal de contribuir a incrementar el nivell de consum en el sector i així impulsar l’activitat econòmica i ocupacional del municipi.
El Projecte Bons El Vendrell té com objecte la reactivació del comerç i els serveis i l’hostaleria del Vendrell, establint l’emissió de bons de compra de 10 euros i sent beneficiaris dels mateixos els establiments adherits.
La subvenció nominativa serà d’un import de 118.000 euros dels quals 100.000 euros es destinaran a l’emissió de bons de 10 € (10.000 bons) i els 18.000 € restants per cobrir despeses de gestió del projecte (aplicació informàtica web i gestió dels bons).
Amb l’aprovació del conveni es faran públics els requisits i condicions per que comerços i empreses de serveis i hostaleria locals puguin adherir-se a la campanya.
Els bons aniran adreçats a ciutadans/es del Vendrell i persones visitants per tal que els puguin utilitzar com a descompte (1 bo = 10 euros de descompte), amb una compra mínima del triple del valor dels bons utilitzats (compra mínima de 30 euros) als establiments adherits al projecte.
Amb aquesta campanya es preveu generar una xifra de negoci de 300.000 € als comerços i empreses locals.
En el proper ple municipal de maig s’aprovarà la creació de les partides i de la dotació econòmica necessària per fer possible la primera campanya de Bons comercials del Vendrell.
Aquesta campanya de dinamització del comerç i la restauració es vincula al projecte "El Vendrell Avança", del pressupost de 2021, i és fruit de l’acord "Reactivem el Vendrell" de tots els grups municipals.©2019 Ajuntament del Vendrell