El Vendrell, 20 d'abril de 2021


L'endemà de Sant Jordi, el Temporada proposa una nova cita a l'Auditori Pau Casals.
Andrea Motis, cantant, trompetista, saxofonista i compositora, és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivals  internacionals. En aquesta ocasió presentarà  el seu nou espectacle “A Swingin’ Story”, que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer. 


Andrea i Randy s'uneixen per presentar una proposta acurada on predominen els estàndards, els grans èxits del món del jazz i també temes propis. Per primera vegada en la seva trajectòria, presenta un format de duo masculí-femení, un programa de contrastos vocals dinàmics i sensibles.


Amb Ella Fitzgerald i Louis Armstrong com a referència, i amb l'admiració cap a vocalistes com Mel Torné, Nat King Cole, Johnny Hartman, Frank Sinatra, Joe Williams, etc., Andrea Motis sempre havia volgut portar a l’escenari una col·laboració en format duo vocal amb un artista de gran veu, i considera que Randy Greer és la millor opció, tant pel seu swing com per l’ús personal del llenguatge musical, autèntic i ple d’emoció. 


Les entrades estan numerades i tenen un cost de 20 € /15 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

 

ANDREA MOTIS & RANDY GREER

'A Swingin’ Story'
Dia: Dissabte 24 d’abril
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 euros
Preu amb descompte: 15 euros


Intèrprets:
Andrea Motis, veu i trompeta
Randy Greer, veu
Ignasi Terraza, piano
Josep Traver, guitarra
Joan Chamorro, contrabaix
Esteve Pi, bateria
+  convidats especials©2019 Ajuntament del Vendrell