El Vendrell, 16 de març de 2021

La programació del Temporada recupera els espectacles de caire familiar, i el primer serà aquest diumenge, a l'Auditori Pau Casals, dedicat als nens i nenes i les seves famílies.
Serà un espectacle de gran qualitat per als més menuts, de la mà d’un dels animadors més reconeguts del país, Landry. Amb un repertori de cançons pròpies, a més de temes i danses infantils de tota la vida, fa que petits i grans no parin de sorprendre's i de ballar al compàs del ventilador.

Una mosca desendreçada, una colla d’invents de dubtosa utilitat o uns estris de cuina que es converteixen en instruments són alguns dels elements que formen el paisatge sonor amb cançons alegres, reflexives i surrealistes que ens faran riure i plorar, ballar i escoltar, viure i conviure.

En Landry ens anima a atrevir-nos a qüestionar conceptes com les famílies, el menjar o els rumors, però sobretot ens convida a atrevir-nos a pensar.
Les entrades per LANDRY tenen un cost de 8 € /6 € (amb descompte), amb entrada gratuïta els menors de 3 anys que no ocupin butaca. Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, divendres de 10 a 13h.


LANDRY 'Atreveix-te'
Dia: Diumenge 21 de març
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 8 euros
Preu amb descompte: 6 euros
Gratuït per als menors de 3 anys, que no ocupin butaca


Intèrprets:
Landry el Rumbero, veu i guitarra
David Torras, baix
Daniel Carbonell, clarinet
Laia Fortià, bateria

 ©2019 Ajuntament del Vendrell