El Vendrell, 30 de novembre de 2020

Decora el teu balcó amb guarniments nadalencs i guanya una Nintendo Switch

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell juntament amb Comerç del Vendrell (CIT), el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, l’Associació de voluntaris de Protecció Civil i l’Associació Cultural d’Extremadura organitza el concurs Nadal al teu balcó.
Una campanya de dinamització comercial i un concurs per dotar d’un aire nadalenc i festiu el nostre municipi, especialment aquest Nadal marcat per la pandèmia Covid-19. És per això que s’incentiva la participació del veïnat del Vendrell en el guarniment dels seus balcons, finestres o façanes de temàtica nadalenca amb motiu de la campanya de Nadal 2020.
Amb l’objectiu de donar un aire més festiu al nostre municipi, M Luz Ramírez està convençuda que aquestes festes tot i estar marcades per la crisi sanitària serviran per enfortir l’esperit nadalenc amb una participació ciutadana amb dissenys que de ben segur seran originals i creatius.
El concurs de Nadal al teu Balcó inclou els elements externs d’un habitatge que puguin ser guarnits com poden ser: balcons i façana de finestres i es desenvoluparà a Instagram. La manera de participar és ben senzilla: fer una foto i pujar-la a l’Instagram fent menció a @promocioeconomicavendrell. S’iniciarà  dia 1 fins al 24 de desembre a les 12 h i tindrà el recolzament d’anunci a RTV el Vendrell, campanya a les xxss i difusió a les escoles amb un fullet que es repartirà per a cada infant.
Hi haurà sis persones finalistes. Els premis seran els següents: per al primer classificat/a: una Nintendo Switch, cedida per Telelux; per al segon classificat/da: un val per a dos àpats al restaurant l’Àncora de Calafell, cortesia del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès i un val de compra per bescanviar als establiments comercials del Vendrell, valorat en 20 €, cortesia de Comerç del Vendrell: del tercer al sisè classificat/da, un val de compra per bescanviar als establiments comercials del Vendrell, valorat en 20 €, cortesia de Comerç del Vendrell.
Per seguir omplint el Vendrell de màgia i il·lusió, la campanya de dinamització comercial engega amb la participació dels voluntaris de Protecció Civil recorrent els carrers amb un vehicle mòbil amb uns personatges Mickey i Minnie el diumenge 13 de desembre, al matí.
A més, per als dos caps de setmana següents -19 i 20 de desembre i 2 i 3 de gener- personatges d’animació infantil recorreran a peu els carrers del centre comercial amb l’objectiu d’omplir els carrers de màgia i d’il·lusió perquè els nens i nenes puguin fer-se fotos. Els personatges aniran sempre acompanyats per voluntaris de Protecció civil per fer complir les mesures higiènico-sanitàries i tots poder gaudir d’aquestes festes d’una forma segura.

Bases del concurs©2019 Ajuntament del Vendrell