L'Associació Cultural Àrab del Baix Penedès mostra el seu recolzament a les actuacions dels Mossos d’Esquadra i del consistori per mantenir l’ordre públic.

Reunió L’interlocutor municipal de la comunitat àrab, l’Associació Cultural Àrab del Vendrell i del Baix Penedès, ha manifestat el seu suport a l’Ajuntament i a l’acompliment de la legalitat davant dels aldarulls registrats a la zona dels Pisos Planas del Vendrell. Aquesta afirmació tenia lloc al llarg de la reunió mantinguda ahir al consistori entre representants de l’associació (el president, Sr. Youssufi, i representants de la Junta), el pare del jove detingut la setmana passada, l’inspector i el sotsinspector dels Mossos d’Esquadra de l’ABP del Baix Penedés, l’inspector i el sots-inspector de la Policia local del Vendrell i el regidor de Governació, Raül Buira. En aquest àmbit, l'Associació Cultural Àrab del Vendrell i del Baix Penedès va voler destacar el seu suport a aquelles actuacions dels cossos de seguretat i de l’Ajuntament destinades al manteniment de l’ordre públic i a la persecució de delinqüents.

 

Aquestes reunions es mantenen de manera habitual i periòdica amb l’objectiu de trobar vincles i reflexionar al voltant de diferents aspectes de la convivència al municipi. En aquest sentit, el regidor de Governació, Raül Buira, ha volgut destacar que “aquestes manifestacions de l’Associació Cultural Àrab del Vendrell i del Baix Penedès vénen a subratllar quelcom que des de l’Ajuntament ha estat la primera premissa per a entendre els fets de la setmana passada: el respecte per la llei”. De la mateixa manera, Buira ha volgut destacar que, “l’entorn de diàleg que ha establert de manera permanent el consistori s’ha tornat a demostrar positiu ja que, fins i tot en unes circumstàncies com les que hem viscut recentment, ha servit per tal de trobar punts de trobada i coincidència”.©2019 Ajuntament del Vendrell