El 2021 començarà amb força pel Temporada, i en concret, al Teatre Àngel Guimerà. El grup del Baix Penedès ‘Buhos’ realitzarà un dels primers concerts de la seva nova gira a l’equipament vendrellenc. El concert del dia 16, però, tindrà un format espectacle, que porta per nom ‘Teràpia col·ectiva’: una obra de teatre musical amb crítica social, humor i sàtira, on el contacte directe amb el públic i la continua improvisació faran d’aquest espectacle una experiència única i irrepetible. L’exitós grup vol reforçar el concepte de cultura segura, així com que els artistes aposten per nous formats per poder seguir fent música.

Les entrades es posen a la venda aquest dilluns dia 30, a les 12 h, a través del web del Temporada (www.temporada.cat). També de forma presencial, a les 12 h, es podran adquirir a l’Escola municipal de Música Pau Casals (Pl .Tívoli).

El context actual i la incertesa constant en el món de la cultura han estat els detonants perquè Buhos es reinventi i presenti un projecte que mai havia fet abans, lluny de festivals, multituds i places majors. Els auditoris i teatres són l’espai escollit per proposar aquest format, que estarà dirigit pel cantautor Albert Pla, aportant el seu toc original i personal.

El passat 6 de novembre va veure la llum el nou disc de Buhos, ´El dia de la victòria´, un nou treball ple d’himnes que en menys d’un mes ha estat capaç de superar el milió i mig de reproduccions a Spotify. Un disc que compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami i de Stay Homas.

Com el seu propi nom indica, es pretén fer ´Teràpia col·lectiva´, tant per part dels artistes com pel públic. Després d´un any complicat per a la societat i per a la cultura, Buhos segueix apostant per l’entreteniment i la música en directe.



©2019 Ajuntament del Vendrell