El Vendrell, 6 de novembre de 2020


El Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb el Departament del Treball, Afers Socials i Famílies, ha organitzat un cicle de tallers formatius de suport a les famílies amb fills i filles de 3 a 6 anys, del programa "Créixer en família".
El "Créixer en família" ofereix tallers on els pares i mares poden intercanviar vivències sobre l'educació dels seus fills i filles, guiats per un professional expert en dinàmiques familiars que els donarà eines per a la criança positiva. El cicle consisteix en sis sessions de dues hores que tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola, etc.

Les sessions són gratuïtes, amb inscripció prèvia i es faran de forma telemàtica els dies 12, 19, 26 de novembre i 3, 10 i 17 de desembre de 18 a 20 h.

 

Tríptic


Per més informació i inscripcions: al telèfon 977 664 002 i al correu electrònic peevendrell@gmail.com©2019 Ajuntament del Vendrell