El Vendrell, 2 de novembre de 2020

Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l'activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l'Auditori Pau Casals, i a l'Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.

Els espectacles que es veuen afectats són el concert de Nerea Bassart Trio del dissabte 7 de novembre, a l'Auditori Pau Casals, i els dos espectacles emmarcats dins el Festival En Veu Alta, “Ocaña, Reina de las Ramblas” del divendres 13 de novembre i “Autoretrato de un joven capitalista espanyol” del dissabte 14 de novembre, ambdós al Teatre Àngel Guimerà.

En el cas del concert de Nerea Bassart Trio es mantindrà sense públic presencial i es podrà seguir en directe per Televisió El Vendrell, el mateix dissabte 7 de novembre, a les 20.30h, des de l’Auditori Pau Casals. Pel que fa als dos espectacles del Festival EVA, queden anul·lats amb la intenció de buscar una nova data futura quan la situació així ho permeti.

A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles programats durant aquests dies, se'ls farà la devolució corresponent: les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, i en cas d'haver-les comprat de forma presencial, ens posarem en contacte per indicar les instruccions de devolució de l’import corresponent.

Per qualsevol dubte posem a disposició el telèfon 689 26 97 67, i el correu hola@temporada.cat. Així mateix de forma presencial us podeu adreçar a la recepció de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, els dilluns i divendres de 10 h a 13 h.

La informació s'anirà actualitzant en funció de l'evolució i de les noves directrius dels òrgans competents.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell