El Vendrell, 19 d'octubre de 2020


Cementiri del Vendrell

Del dia 26 d’octubre fins a l’1 de novembre el Cementiri romandrà obert sense interrupció des de les 9 h fins a les 18 h.

Com a entrada i sortida al recinte del Cementiri, s’obrirà tota la porta del carrer d’Apel·les Fenosa, amb una tanca i senyalització per separar l’entrada de la sortida.

El control d’entrades i sortides es reforçarà amb personal que posarà gel hidroalcohòlic a les visites.

Es recomana als ciutadans, a la mesura del possible, avançar les visites de neteja i dipositar les flors abans del dia 1, per evitar que aquest dia es produeixin aglomeracions que podrien comportar restriccions a l’accés.

Posar-se gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar les escales per accedir als nínxols. Pel recinte hi haurà personal de l’Ajuntament amb dispensadors de gel.

Reduir les visites en grups, evitar aglomeracions i mantenir les distàncies física interpersonal de seguretat de com a mínim 1,5 metres.

Les persones podran acostar-se a dipositar flors als nínxols mantenint les mesures d'higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents.

Es recomana acudir al cementiri el dia 1 únicament per realitzar la visita amb un màxim de 30 minuts. Quan no es puguin garantir les condicions de seguretat es limitarà l’accés al Cementiri.

El dia 1 de novembre les escales es faran servir exclusivament pel personal del Cementiri.  Els visitants tindran prohibit l’ús de l’escala.


Cementiri de Sant Vicenç

Els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, el Cementiri romandrà obert sense interrupció des de les 10 h fins a les 18 h.

Es posarà un dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada del Cementiri.

Les recomanacions per poder garantir la seguretat seran les mateixes per als dos cementiris.

Totes aquestes mesures són especialment importants per garantir la protecció de les persones.



©2019 Ajuntament del Vendrell