El Vendrell, 25 de setembre de 2020

La Regidoria de Joventut del Vendrell s’afegeix a la campanya endegada per la Regidoria de Salut i l’Ajuntament del Vendrell que porta per nom “Tots Sumem” amb la distribució de 1.000 mascaretes dissenyades especialment per aquesta campanya.

El repartiment d’aquest material anirà a càrrec dels educadors de carrer de la Regidoria de Joventut que el repartirà personalment entre els joves i adolescents de la vila. Aquesta serà una tasca personalitzada i s’aprofitarà per conscienciar a cada jove de la necessitat de mantenir les normes bàsiques de seguretat davant la pandèmia. Els educadors de carrer ho distribuiran dins la seva jornada laboral aprofitant la seva feina habitual de carrer per tots els barris del municipi. Per altra banda, 100 d’aquestes mascaretes aniran destinades exclusivament a la quitxalla menors de 6 anys que utilitzen el bus escolar. Tot i que no és obligatori que aquest col·lectiu en porti si que és aconsellable el seu ús. Aquesta campanya comença el proper dilluns dia 28 de setembre.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell dins d’aquesta campanya “Tots Sumem” també s’ha encarregat de mostrar una imatge artística de la Covid-19 en un grafit al pont del costat del Mercat Municipal del Vendrell realitzat per Coke i Sowe fa un parell de setmanes.



©2019 Ajuntament del Vendrell