El Vendrell, 17 d'agost de 2020

Avui, la regidora de Policia Municipal, Mari Luz Ramírez, acompanyada pel sotsinspector Andrés Herrero, ha fet una comparaixença de premsa per fer una valoració de la seguretat al municipi del Vendrell.   
Els períodes analitzats són de juliol del 2018 al juny del 2019 i del juliol del 2019 al juny del 2020. La comparativa interanual mostra una reducció de les infraccions penals (-9,94%) i dels furts (-15,88%) i un increment de les detencions (+7,89%). Han disminuït els delictes contra les persones (-2,33%), contra el patrimoni (-12,77%) i contra la seguretat viària (-3,70%). Per tant les dades demostren una millora de la seguretat al municipi Vendrell.
“I això és gràcies al bon treball, tant en termes de col·laboració com de coordinació entre la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, en la seguretat en general, així com amb el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil, en temes d’estrangeria o d’assumptes fiscals, i en diferents operatius duts a terme entre tots els cossos quan ha estat necessari” ha manifestat Mari Luz Ramírez.
Altres qüestions que ha destacat la regidora de Policia Municipal han estat la desaparició del top manta als passejos marítims, l’operació matalàs per fer front als abocaments incívics de residus i els dispositus especials de seguretat als carrers comercials del centre del nucli i contra les ocupacions al nucli marítim de Coma-ruga.
Per acabar, pel que fa a les noves mesures adoptades per lluitar contra la Covid-19, Mari Luz Ramírez ha apel·lat a la responsabilitat personal per complir-les.©2019 Ajuntament del Vendrell