El Vendrell, 21 de juliol de 2020

A partir d’avui, 21 de juliol, i fins al proper 1 d’agost, el Museu Deu acollirà una representació de les bèsties de foc del Vendrell.

La Comissió de Foc del Vendrell proposa la mostra “Som FOC, som Cultura”, una acció cultural que consisteix amb l’entrada d’una representació de les bèsties de foc del Vendrell al Museu Deu i oferir un recorregut entre la seva exposició permanent. A més, qui ho desitgi, podrà omplir un qüestionari amb preguntes i jocs. En finalitzar la mostra, es realitzarà un sorteig d’un lot de productes, gentilesa d’Agro-Tast Cevipe El Vendrell, entre tots els participants. En aquesta acció hi participaran el Ball de Diablons i Víbria del Vendrell, Drac de Foc el Tallot, el Bou de Foc del Vendrell, el Borinot de Foc del Vendrell, les Puces del Caramot i el Cabrot petit.

La mostra es podrà visitar de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 18 h a 20 h, i dissabtes d'11 h a 14 h i de 18 h a 20 h. Els diumenges i festius el museu romandrà tancat.©2019 Ajuntament del Vendrell